0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Integritetspolicy 

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi arbetar med de ledande leverantörerna av betalsystem för näthandel och behandlar alla personuppgifter konfidentiellt.

Betalningssäkerhet

När du handlar på thomassabosmyckenrea.se erbjuder vi en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med Nets. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos Nets där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Vi hanterar aldrig dina kortuppgifter.

Nets

Nets är en av de ledande leverantörerna av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierade samt licensierade för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) för att hantera betaltransaktioner med högsta säkerhetsnivå. PCI-DSS står för Payment Card Industry Data Security Standard och är ett omfattande program som syftar till att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, processar eller överför kortdata, enligt kortföretagens skärpta krav.

Hantering av uppgifter

När du handlar på thomassabosmyckenrea.se sker all hantering av dina uppgifter i kassan krypterat, med hjälp av ett SSL-certifikat utfärdat av AlphaSSL Certificate Authority. Certifikatet gör att all kommunikation mellan dig och thomassabosmyckenrea.se krypteras med höggradig AES-256 256-bit kryptering.

Dina personuppgifter

Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part (om det inte krävs i samband med ditt köp). Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna hantera din beställning. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss på kundtjänst, så ordnar vi det.

Om du har valt att få våra nyhetsbrev, mejlar vi nyheter och erbjudanden till dig. Vill du inte ha nyhetsbreven längre kan du enkelt avregistrera dig via avregistreringslänken i slutet av nyhetsbrevet eller kontakta kundtjänst om du behöver hjälp.

Nsamling av personuppgifter

Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig, så som namn, adress, e-postadress, telefonnummer. Detta samtycke ger du vid ditt köp. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Royal Design Group AB i egenskap av personuppgiftsansvarig.
Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Thomassabosmyckenrea.se kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta.
Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas.

Användning av dina personuppgifter

Thomassabosmyckenrea.se samlar in och använder dina personuppgifter för att driva webbplatsen thomassabosmyckenrea.se och för att leverera de tjänster som du har efterfrågat. Till exempel använder vi din e-post adress för att översända servicerelaterade meddelanden och nyhetsbrev. Du kan själv välja om du vill ta emot vårt nyhetsbrev när du genomför ditt köp. De servicerelaterade meddelanden såsom information om orderstatus, betalningar o.dyl. anses utgöra en väsentlig del av tjänsten och kommer att skickas även om du inte vill erhålla vårt nyhetsbrev.

Skydd av dina personuppgifter

Thomassabosmyckenrea.se skyddar dina personuppgifter rigoröst. Vi använder omfattande säkerhetsteknik och processer för att skydda Dina personuppgifter från obehörig åtkomst, användning eller utlämning. Till exempel så lagrar vi dina personuppgifter på säkrade datorservrar, som befinner sig i kontrollerade miljöer. När vi överför konfidentiell information (till exempel kreditkortsnummer) via internet, skyddas den med kryptering, av säkerhetsprotokollet SSL (Secure Socket Layer). www.thomassabosmyckenrea.se sparar aldrig ditt kreditkortsnummer.

Användning av cookie-filer

Denna webbplats använder "cookies" för att hjälpa dig att få en personligt anpassad Internet-upplevelse och "session-cookies" för att hantera Ditt besök på thomassabosmyckenrea.se så som innehållet i Din kundvagn, vilka sidor du ska komma till när du följer länkar etc.
Denna webbplats använder "cookies" för att hjälpa dig att få en personligt anpassad Internet-upplevelse och "session-cookies" för att hantera Ditt besök på thomassabosmyckenrea.se så som innehållet i Din kundvagn, vilka sidor du ska komma till när du följer länkar etc.
En cookie är en textfil som en webbserver lägger in på din hårddisk. Cookie-filer kan inte användas för att köra program eller leverera virus till din dator. En cookie är unikt tilldelad dig och kan endast läsas av en webbserver i den domän som utfärdade cookie-filen till dig. Ett av huvudsyftena med cookie-filer är att ange för webbservern att du har återvänt till en specifik webbsida, så att du kan få en personligt anpassad upplevelse när du besöker webbsidan igen. Du kan välja om du vill acceptera en cookie eller inte. De flesta webbläsare accepterar cookie-filer automatiskt, men det går vanligtvis att ändra inställningarna till att inte acceptera cookie-filer om Du föredrar det. Om du väljer att tillåta din dator att acceptera cookie-filer kan du även välja att automatiskt loggas in på webbplatsen.
Om du stänger av cookie-funktionen är det möjligt att du inte till fullo kan utnyttja de interaktiva funktionerna på Thomassabosmyckenrea.se eller de andra webbplatser som du besöker. Session-cookies raderas från din hårddisk när samtliga webläsarfönster stängs, om du stänger av funktionen även för session-cookies för thomassabosmyckenrea.se kommer du inte att kunna genomföra inköp.

Webbläsare

Vi rekommenderar att du använder Firefox 1.5 eller Internet Explorer 6 eller senare versioner av dessa. Använder du en tidigare version eller en annan webbläsare kan Internetbutiken fungera sämre. Är du Mac-användare så rekommenderar vi Firefox!

Säkra sidor

Alla sidor där du som kund lämnar personliga uppgifter vid köp är så kallade säkra sidor(krypterad överföring).Thomassabosmyckenrea.se använder certifikat utställda av Equifax Secure Certificate Authority. Certifikatet garanterar att det är thomassabosmyckenrea.se hemsida som du som besökare kommunicerar med och att överföringen är krypterad. De flesta webbläsare, såsom Internet Explorer och Firefox, använder symboler för att visa om du befinner dig på en säker eller en osäker webbsida. Dessa symboler syns antingen i höger eller vänster hörn längst ner i webbläsar-fönstret.

Thomassabosmyckenrea.se internetbutik är avsedd att ses med upplösning på minst 1024x768 pixlar. Skärmen bör visa minst 16 bitars färgdjup (tusentals färger), helst 32 bitar (miljontals färger). Vi kan inte garantera att de färger som visas i internetbutiken stämmer med verkligheten, även om vi gör allt för att våra foton ska vara så representativa som möjligt. Färgåtergivningen kan också påverkas av inställningarna på din dator och monitor.

Hur hanterar ni bedrägeri?

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Thomassabosmyckenrea.se förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.