0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Betalsätt

 

Att handla och betala

Så här enkelt fyndar du:

När du hittat ett fynd du vill ha så klickar du på "Lägg i Kundvagnen".

När du lagt alla fynd du vill köpa i kundvagnen klickar du på "Till kassan" högst upp till höger på sidan för att betala.

I kassan kontrollerar du att alla fynd du vill ha finns i kundvagnen. Vill du ändra antal eller ta bort något kan du göra det här. Vill du lägga till en annan produkt letar du upp den som vanligt och klickar på ”Lägg i kundvagnen”, och gå sedan till kassan igen. Dina fynd ligger kvar om du vill fortsätta handla.

Välj hur du vill betala

Du kan välja att betala dina smycken med betal- eller kreditkort. Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Betalningen hanteras av vår betalningspartner DIBS och för att garantera säker betalning för dig som kund har vi deras tilläggstjänst 3D-Secure. Det betyder att du som kund måste godkänna betalningen via bankdosa, mobilt bank ID eller via en kod. 

Fyll i dina adress- och personuppgifter. Med ditt personnummer kan du enkelt hämta dina adressuppgifter från folkbokföringen, som förs in automatiskt i formuläret. Skriv mejladress och mobilnummer du enklast nås på (så att du kan ta emot eventuell sms-avisering vid leverans).

När du bekräftar din beställning görs din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan där du kan välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din beställning.

När debiteras mitt kredit/betalkort?

Ditt kort debiteras omgående när du genomfört köpet.

När måste jag betala fakturan?

Din faktura har alltid 14 dagars kredit från att den skickas. Du kan vidare välja att delbetala fakturan.

Får man kvitto på sina köp?

Ja, beställningsbekräftelsen vi mejlar dig fungerar både som kvitto och garantibevis.

Presentkort

För att använda presentkort som betalmedel använder du den kod som medföljde presentkortet (koden anges i kassan). Presentkort är ett giltigt betalmedel för alla varor och tjänster på thomassabosmyckenrea.se med undantag för presentkort.

Om du inte använder hela presentkortets summa vid ett tillfälle sparas återstående belopp på samma presentkort, återstående belopp kan därför användas vid ett annat tillfälle med samma presentkortskod. Du kan inte använda fler presentkort vid samma köptillfälle och om presentkortsvärdet inte täcker hela köpesumman kan du helt enkelt välja något av våra andra betalsätt för att betala återstående belopp.