0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Leverans

Från klick-klick till kläm och känn

Det är lätt att bli överväldigad av alla hundratusentals fynd från hundratals butiker på ett och samma ställe, vi vet. Men oroa dig inte. Vi har gjort det enkelt för dig att hitta och beställa. Alla fynd skickas sen från respektive butiks eget lager, så har du beställt från flera butiker kommer de i olika leveranser. Alla produkter är inklusive moms och det är fri frakt, oavsett hur mycket du fyndar.

Vi förstår att du vill ha fynden supersnabbt efter att du klickat hem dem. Därför fixar våra butiker din beställning inom 24 timmar (alla helgfria vardagar) så att du kan klämma och känna på dina nya fynd inom 1-5 arbetsdagar. För tunga/otympliga produkter blir du kontaktad inom 5 arbetsdagar från att du fått beställningsbekräftelsen för att bestämma tid för leverans.

Medan butikerna sköter leveransen, tar vi hand om allt annat så hör av dig till oss om du vill veta mer om din order, ångra ett köp eller reklamera något.

Få full koll på leveransen

När allt är fyndat och betalt får du en beställningsbekräftelse i mejlkorgen. Där står allt om ditt köp och ditt beställningsnummer.

Försenad leverans

Vi mejlar dig så snart vi får reda på om en leverans dröjer eller om butiken av någon annan anledning inte kan skicka det du beställt. Vi tar itu med förseningen så fort det dyker upp, men du har rätt att reklamera köpet vid försenad leverans. Mejla oss så återbetalar vi dig inom 14 dagar.

Transportskador

Skramlar det oroväckande om paketet eller syns en repa? Meddela oss och transportbolaget så fort du kan om du misstänker att produkten skadats under transporten. Det gäller både skador du kan se och inte se, så ta försiktigt bort förpackningen och undersök produkten noga. Tänk på att inte använda produkten och spar förpackningen så att vi kan undersöka den. Beroende på hur stor skadan är byter vi ut produkten eller så återbetalar vi dig.

Outhämtade paket

Om du inte hämtar ut ditt paket i tid och det skickas tillbaks till butiken, får du betala en avgift upp till 160 kronor per outhämtat paket. Du får naturligtvis tillbaka köpbeloppet (minus avgiften) senast 14 dagar efter vi fått reda på att paketet returnerats till butiken.

Du kan alltid välja att få ditt paket utskickat på nytt. Då betalar du bara för frakten fram och tillbaka från butiken i en separat faktura som du får i efterhand.

Använd vår tjänst för alternativ leveransadress och få din beställning bekvämt levererad till, till exempel, din arbetsplats. Observera att faktureringsadressen och leveransadressen måste vara i samma land. Observera att leveranser till adresser för poste restante, till postboxar eller BFPO-adresser inte är möjliga.

Tyvärr kan vi inte leverera till följande länder/EU-regioner:

Kanarieöarna (Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera, La Palma, El Hierro), Ceuta Kanalöarna (Jersey, Guernsey, Alderney, Sark och Herm) San Marino, Andorra, Vatikanstaten, Monaco.