0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

Om Oss

www.thomassabosmyckenrea.se har sålt smycken, och annat snyggt på nätet sedan 2010. Vi lovar våra kunder snabb leverans, bra priser och en kundservice i absolut bästa klass. Idag hittar Ni ca Thomas Sabo varumärken i webshopen och mer än 2500+ artiklar som alla finns på eget lager för snabbaste leverans till dig.

www.thomassabosmyckenrea.se har genom åren levererat mer än 100,000st paket och är en av Sveriges största nätbutiker inom smycken & accessoarer. Vi har bland annat blivit utsedd till Sveriges bästa smyckessida av flera oberoende butiksguider. Vi har även ett betyg på 9.0+ av 10 möjliga poäng på websidan Trustpilot där kunder kan sätta betyg på butiker.

www.thomassabosmyckenrea.se är certifierade enligt kraven för Certifierad E-handel. Dessutom har vi uppnått AA i kreditvärdighet av företaget Soliditet / Bisnode. Det skall vara tryggt att handla hos oss.

Vårt dagliga arbete leds av orden kvalité, kunskap och service och kunden ska mötas av ett butikskoncept som känns modernt och förmedlar en "känsla av lyx".

Vårt uppdrag är att Erbjuda våra kunder det senaste inom smycken och accessoarer till ett fördelaktigt pris. Vi jobbar hela tiden med att utveckla butiken och hitta nya trendiga och unika smycken till våra kunder. Vårt utbud uppdateras kontinuerligt. Saknar Ni något i butiken eller bara vill ställa en fråga så maila. Vi svarar så fort som möjligt, dock senast inom 24-timmar på vardagar.

THOMAS SABO är ett av världens ledande företag inom smycken, klockor och skönhet, och designar, säljer och distribuerar livsstilsprodukter för kvinnor och män. Vår drivkraft är en kärlek till mode och en fascination för att skapa innovativa och mycket uttrycksfulla smycken.

Utomordentlig uppmärksamhet på detaljer, trendorienterad och klassiskt elegant till extravagant design såväl som de högsta kraven på produktkvalitet är nyckelegenskaper i THOMAS SABO:s värld. Uttrycksfulla och ikoniska designer från dam- och herrkollektionerna, såsom kärleksknuten, dödskallarna, läderarmbanden och de feminina ringarna har alla fått kultstatus i THOMAS SABO:s produktvärld och är mycket eftertraktade av kunder på fem olika kontinenter.

Vår mission är att skapa produkter som entusiasmerar och fascinerar människor så att vi:

– alltid inspirerar våra kunder på nytt med innovativa och trendsättande kreationer
– sprider vår unika stilkänsla
– definierar industristandarden med material av högsta kvalitet

Om Oss

1984 – THOMAS SABO grundas av Thomas Sabo

1990 – Fram till slutet av 1980-talet utvecklas THOMAS SABO till ett av de mest framgångsrika märkena för innovativa silversmycken inom den tyskspråkiga världen. Under det tidiga 1990-talet positionerar företaget om sig själv och träder fram med ett utökat designerteam och ett sofistikerat märkeskoncept. Från denna tidpunkt och framåt har märket varit känt för sin Sterling Silver-kollektion.

1992 – Susanne Kölbli blir Creative Director för THOMAS SABO. Sedan dess har den kvalificerade designern beslutsamt format märkets estetik med sin unika stil, idérikedom och trendkänslighet.

1998 – Den första exklusiva, fristående THOMAS SABO-butiken öppnar i Frankfurt. Under de följande åren öppnas flera fristående butiker i topplägen och shop-in-shops öppnas i ledande varuhus över hela världen.

2006 – THOMAS SABO introducerar Charm Club som blir en överväldigande succé. Passionen hos kunderna att samla på våra filigrana Charms fortsätter oavbrutet till dags dato.

2007 – Produktlinjen Rebel at heart lanseras, med män som målgrupp och många uttrycksfulla smyckesartiklar. Kollektionen kännetecknas av en svärtad design tillverkad av 925 sterlingsilver som leker med maskulina material som läder och svart konstgjord zirkonia.

2009 – Märket expanderar sin portfolio med lanseringen av Watches-kollektionen, vilken på ett perfekt sätt reflekterar kärnan i THOMAS SABO och de existerande smyckeskollektionerna.

2010 – Ytterligare en exklusiv produktlinje lanseras genom THOMAS SABO Beauty och Charm Rose Eau de Parfum, som framgångsrikt har positionerats på de viktigaste marknaderna.

2012 – För första gången anlitar THOMAS SABO toppstjärnor som Poppy Delevingne och David Garrett för sin internationella reklamkampanj. De två ambassadörerna representerar två produktlinjer i Sterling Silver-kollektionen – Glam & Soul (dam) och Rebel at heart (herr).

2013 – THOMAS SABO bryter ny mark rörande design och lanserar för första gången smyckesartiklar med plätering av 18k gult guld- och roséguld.

2014 – Smyckeslinjen Karma Beads, bestående av fint bearbetade Beads med ”Wheel of Karma” som central punkt lanseras: Tack vare mångfalden hos den nya smyckeslinjen och möjligheten att kombinera sprider varje smyckeskreation individuell karma-style. Toppmodellen Georgia May Jagger och Formel-1-föraren Nico Rosberg representerar märket som nya kampanjansikten.

I slutet av året presenterar företaget sin exklusivaste kollektion, THOMAS SABO Fine Jewellery, med imponerande smycken i de mest högkvalitativa material som 18 karat roséguld, gult och vitt guld samt 925 sterlingsilver, diamanter och ädelstenar.

2015 – THOMAS SABO Love Bridge – den mångsidiga kollektionen av personaliserbara armband och halsband är den nyaste succén, presenterad av testimonials Georgia May Jagger och Marlon Teixeira. Under mottot ”Oförglömliga ögonblick” förevigar kollektionen speciella moment i form av en individuell gravyr.

2016 – Fram till slutet av mars 2016 flyttar runt 490 medarbetare till den nya, internationella och toppmoderna företagscentralen på Silberstraße 1 i Lauf – en avgörande milstolpe för företagets fortsatta och varaktiga tillväxt.